Company | Young Advisory Group

Sector: Strategy Consultancy

Who are we?

NOTE: All Young Advisory Group activities are for Dutch speaking students only!

Bij YAG werkt academisch toptalent met een breed scala aan studieachtergronden. Inmiddels bestaan er vestigingen in Groningen, Eindhoven-Tilburg, Rotterdam-Delft, Amsterdam en Utrecht. YAG heeft meer dan 400 projecten afgerond voor bedrijven in verschillende sectoren en van startups tot multinationals. Wat YAG onderscheid van andere student-consultancies is dat naast projectwerk, de consultants ook hun eigen bedrijf runnen. Iedere maand worden YAG-consultants getraind door trainingspartners op het gebied van diverse hard- en softskills. Om de kwaliteit van het advieswerk te kunnen waarborgen wordt YAG bij het projectwerk ondersteund door gevestigde partners: McKinsey & Company, Boston Consulting Group (BCG), Berenschot en Roland Berger.

Work for us

Ben je geïnteresseerd in consultancy en het runnen van je eigen onderneming naast je studie? Tweemaal per jaar zijn er instroommomenten voor nieuwe consultants bij de vijf vestigingen van YAG. De sollicitaties worden centraal georganiseerd en tussentijds solliciteren is daardoor helaas niet mogelijk.

Via deze pagina blijf je op de hoogte en kun je je aanmelden voor de kennismakingsavonden. Daarnaast wordt hier de sollicitatieprocedure van YAG toegelicht. Als je nog verdere vragen hebt over werken bij YAG, kan je een mail sturen naar Imme ter Horst (imme.terhorst@youngadvisorygroup.nl).

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Benieuwd of strategy consulting iets voor jou is of ben je al bezig met solliciteren? Tijdens de YAG workshop kun je ervaren hoe het is om een case interview uit te voeren en kruip je in de huid van een strategie consultant! Dankzij de begeleiding van onze trainingspartners hebben YAG consultants ruime ervaring met zowel het doen als het afnemen van case interviews. Wij delen onze ervaringen daarom graag met jou!

Tijdens de workshop leer je eerst hoe je een case interview het beste aanpakt. Verschillende tips en tricks worden besproken per onderdeel, en YAG geef jou de handvaten om deze zelf tijdens je sollicitatie toe te passen. Daarna ga je dit zelf ervaren, door een case te doen. De YAG consultants zullen je hierbij begeleiden, zodat je hierna met goede moed aan je sollicitaties kan beginnen.

Participating programs