Company | SiRM

Sectors: Consultancy, Healthcare, Data Science & Business Analytics

Who are we?

NOTE: All SiRM activities are for Dutch speaking students only!

Bij SiRM werken we aan actuele thema’s in de gezondheidszorg, die de levens van miljoenen Nederlanders raken. Wij helpen de grote veranderingen in deze complexe markt in goede banen te leiden door strategisch advies aan bestuurders en beleidsmakers. We formuleren onze adviezen op basis van gedegen kwantitatieve, economische en conceptuele analyses. We hebben uitgebreide sectorkennis en expertise over bijvoorbeeld bekostiging, contractering of mededinging. De inhoud staat voor ons op de eerste plaats. 

SiRM stelt adviezen op in opdracht van afzonderlijke opdrachtgevers. Daarnaast werken we ook in opdracht van meerdere partijen tegelijkertijd. Denk aan de overheid, brancheverenigingen en individuele zorginstellingen. We begeleiden hen om te komen tot een gezamenlijk gedragen strategie of beleid. We verdiepen ons daarvoor in de belangen van ieder van hen en zoeken samen naar het gedeelde belang. We denken graag inhoudelijk mee en dragen eigen ideeën aan. 

Work for us

Een inspirerend team met een informele en collegiale werksfeer 

Samenwerken is de kern van ons succes. We werken met gedreven, nieuwsgierige en authentieke collega’s die uiteenlopende achtergronden hebben. Van wiskunde, econometrieneurowetenschappen tot bedrijfskunde, geneeskunde, gezondheidseconomie en -wetenschappen en rechten. Mede door onze verschillende achtergronden vullen we elkaar van nature goed aan en vind je bij SiRM een positieve en open teamdynamiek, zonder interne machtsverhoudingen. Er is ook veel ruimte voor gezelligheid bij de maandelijkse borrel, het jaarlijkse ‘SiRM op pad’ en verschillende activiteiten door het jaar heen. 

Werken bij SiRM  

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Je doet maatschappelijk relevant werk met een hecht en ambitieus team in een informele en collegiale werksfeer. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. 

Bij SiRM werk je aan meerdere projecten tegelijk, in compacte teams van drie tot vier personen. Daarbij speel je vanaf je eerste dag een rol in alle facetten van het vak. Denk aan interviews voeren, bijeenkomsten begeleiden, analyses uitvoeren, rapporten opstellen en presentaties maken en houden. Onze partners zijn, behalve als eindverantwoordelijke, ook sterk inhoudelijk betrokken bij de projecten. 

Opleiden en ontwikkelen 

Werken bij SiRM geeft je de kans om je persoonlijke impact te vergroten. Allereerst doordat je werkt aan uitdagende projecten van groot maatschappelijk belang, die passen bij jouw belangrijkste kwaliteiten en voorkeuren. Daarnaast door feedback te krijgen van je collega’s en opdrachtgevers. 

Verder helpen we je het beste uit jezelf te halen met ons opleidingsprogramma. Dat bestaat uit groepstrainingen, zelfstandige trainingen en andere vormen van kennisoverdracht, zoals de wekelijkse kennisdeling met het hele team. Trainingen worden zowel door externe trainers, als door SiRM partners of senior consultants gegeven. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de BOD 2022 leren onze consultants je graag kennen tijdens een individueel gesprek of een diner en kunnen zij je alles vertellen over de projecten die we doen en hoe het is om bij ons te werken als consultant. We zien je graag in oktober! 

Participating programs