Company | EY

Sectors: Accountancy, Financial Services

Who are we?

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. 

Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. 

Wat we doen als EY Assurance 

Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn we gespecialiseerd in Assurance, Tax, Transactions en Consultancy.  Ons grootste onderdeel is Assurance, ook wel accountancy genoemd. Hier draait alles om het creëren van vertrouwen. We analyseren de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zijzelf, maar ook hun investeerders en de toezichthouders een duidelijk beeld krijgen van de prestaties.   

En dat is essentieel voor het goed functioneren van markten én van de maatschappij. Binnen EY Assurance kun je kiezen uit drie verschillende richtingen: Audit & Accounting, Climate Change & Sustainability en Technology Risk. Deze richtingen worden op de achterzijde beschreven. Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de cijfers en de resulta-ten van een onderneming of organisatie alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld. 

Highest performing teams 

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Bovendien werk je in een team met leuke, betrokken collega’s. Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams te kunnen samenstellen, hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven. 

Past dit bij jou? 

Wil jij met ons meebouwen? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Mensen die niet bang zijn om véél van zichzelf in hun werk te stoppen. Nieuwsgierig geworden? Spreek ons aan tijdens één van onze recruitment-evenementen of neem direct contact op via werkenbijey.nl 

Audit & Accounting 

Vertrouwen dankzij duidelijkheid en transparantie. Daar gaat het om in dit vak. Als accountants bij EY voeren we betrouwbare controles uit, waardoor onze opdrachtgevers heldere, betrouwbare informatie kunnen geven aan hun investeerders en andere stakeholders. We zorgen voor de financiële verslag­legging en geven feedback over de administratieve processen binnen de organisatie. Dat alles is essentieel voor het goed functioneren van de financiële (kapitaal)markten en uiteindelijk de hele maatschappij. Tot onze klantenkring behoren (al dan niet beursgenoteerde) grote ondernemingen en bedrijven in groeimarkten. We werken in ruim 150 landen in multi-disciplinaire teams volgens onze Global Audit Methodologywaardoor onze mensen zowel nationaal als internationaal alle kansen krijgen en een uniforme werkwijze hanteren.   

Climate Change & Sustainability 

Een beter werkende wereld is een duurzamere werkende wereld. We helpen onze klanten met het krijgen van inzicht in de kansen en bedreigingen waar ze op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken mee worden geconfronteerd.  Hoe kunnen ze een toekomstbestendige bedrijfsvoering ontwikkelen, op zowel financieel, sociaal als milieu gebiedOok adviseren we over impactmetingen (wat zijn de gevolgen voor het natuurlijke en sociale kapitaal van een onderneming?), compliance vraagstukken rond gezondheid en veiligheid, stakeholderdialogen en waarde creatie modellen. Hierbij verliezen we de financiële aspecten geen moment uit het oog. 

Technology Risk 

Elke IT-omgeving heeft zijn eigen risico’s en uitdagingen. En door het inpassen van nieuwe technologieën en het introduceren van nieuwe producten en diensten, komen er steeds meer nieuwe risico’s bij. Daarom helpen we opdrachtgevers deze risico’s in kaart te brengen, te beheersen en tegelijkertijd hun IT­s-ystemen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Op die manier dragen we bij aan de doelstellingen die onze klanten hebben en zorgen we voor vertrouwen bij hun stakeholders. We werken in hechte teams die ieder verschillende klanten bedienen. 

Participating programs