Company | EY Strategy & Transactions

Sectors: Financial Services, Strategy Consultancy

Who are we?

NOTE: All EY activities are for Dutch speaking students only!

Wat we doen als EY Strategy and Transactions. Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn wij gespecialiseerd in Assurance, Tax, Consultancy en Strategy and Transactions. Binnen het onderdeel Strategy and Transactions adviseren we klanten over strategieen om kapitaal te verkrijgen, te investeren, te optimaliseren en te behouden. Daarbij gaat het vaak om het kopen, verkopen, laten fuseren of herstructureren van ondernemingen. Op die manier kunnen onze klanten hun strategische doelen bereiken. 

Work for us

Binnen EY Strategy and Transactions kun je kiezen uit verschillende richtingen: Transaction Diligence, Mergers & Acquisitions, Valuation, Modeling & Economics, Debt Advisory, Turnaround and Restructuring Strategy, Transaction Strategy and Execution, Real Estate Advisory Services en Infrastructure Financial Advisory.

Wil jij met ons meebouwen? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Mensen die niet bang zijn om véél van zichzelf in hun werk te stoppen. Nieuwsgierig geworden? Spreek ons vooral aan tijdens één van onze recruitment evenementen of neem direct contact op via werkenbijey.nl

Participating programs