Company | BDO

Sectors: Accountancy, Consultancy, Financial Services

Who are we?

BDO is een internationale, multidisciplinaire accountancy- en adviesorganisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Met meer dan 1400 vestigingen en 67.000 professionals zijn we actief in 162 landen. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. We bekijken graag samen hoe jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Work for us

Het starten van jouw carrière bij BDO kan op verschillende manieren. Wil je graag ervaring en kennis op doen tijdens jouw studie? Dan is een werkstudentschap, meeloop- of scriptiestage bij BDO misschien iets voor jou. Je gaat hier direct aan het werk om een aantal controleteams te ondersteunen. Heb je je bachelor of master afgerond en wil je doorstuderen tot RA? Dan biedt BDO jou hele mooie mogelijkheden om naast het werk in deeltijd jouw RA-titel te behalen.

What are we going to do at the Beroependagen?

Volg jij momenteel WO opleiding in de richting van Economie & Bedrijfseconomie of Accountancy en ben jij nieuwsgierig geworden naar BDO? Meld je dan aan voor een individueel gesprek tijdens de Beroependagen!

Participating programs