Company | WTW

Sectors: Consultancy, Financial Services, Pensions & Insurance

Who are we?

Willis Towers Watson is wereldwijd een professioneel en toonaangevend consultancybedrijf, dat oplossingen biedt op het gebied van risico- en kapitaalmanagement aan o.a. pensioenfondsen en verzekeraars. Bovendien geeft Willis Towers Watson bedrijven advies over arbeidsvoorwaarden en talent- en beloningsprogramma’s. Willis Towers Watson heeft wereldwijd meer dan 45.000 werknemers en is actief in 140 landen. Wij helpen risico’s om te zetten in kansen.

Work for us

Wij zijn opzoek naar studenten die in het laatste jaar van hun Bachelor zitten en Master studenten in de richting van Econometrie, Actuariaat of een andere kwantitatieve richting. Bij de verschillende afdelingen zijn wij opzoek naar junioren, werkstudenten en stagiaires. Wij bieden de studenten de mogelijkheid om scriptiestages bij ons te volgen. Mocht jouw profiel niet helemaal aansluiten, ben je alsnog van harte welkom om je aan te melden voor onze case.

What are we going to do at the Beroependagen?

Willis Towers Watson zal een case verzorgen. Tijdens deze case kruip je in de huid van een consultant en krijg je een indruk van wat een consultant bij Willis Towers Watson zoal voor werkzaamheden doet. We zullen een beroep doen op je analytisch vermogen en creativiteit, maar bovenal op je overtuigingskracht ten opzichte van de opdrachtgever. In deze case zullen aspecten van de afdeling Retirement, Investment en Insurance, Consulting & Technology terugkomen. Indien je geïnteresseerd bent in Willis Towers Watson adviseren wij je om deze uitdaging aan te gaan!

Participating programs