Company | WTW

Sectors: Consultancy, Financial Services, Pensions & Insurance

Who are we?

WTW is een brede adviesorganisatie, en tijdens de BOD presenteren we ons vanuit onze afdelingen die zich richten op pensioenen en verzekeren. De pensioenadviseringstak is met een groep van 130 collega’s verdeeld over de kantoren Amstelveen, Apeldoorn, Eindhoven, Purmerend en Rotterdam. Met een excellente klantervaring als uitgangspunt blijven wij als Retirement Nederland (waaronder ook de investment dienstverlening) onveranderd actief betrokken en continu innoverend in een uitdagend en steeds veranderend HR- & pensioenlandschap. De Nederlandse pensioenmarkt is volop in beweging en staat aan de vooravond van revolutionaire veranderingen. WTW is een toonaangevende partij, en als WTW-adviseur kom je met alle facetten van die veranderingen in aanraking. Om als volwaardig businesspartner bij onze klanten te kunnen functioneren, zorgen we voor een hoogstaand, breed opleidingstraject, gebaseerd op zowel trainingen als feitelijke werkervaring, die verder gaat dan alleen de traditionele vaardigheden. De verzekeraarsadviestak richt zich op de ondersteuning van verzekeraars, zowel op het gebied van schade- als van levensverzekeringen. Nieuwe technologieën en datatechnieken zijn in toenemende mate cruciaal in de bedrijfsvoering van verzekeraars, en WTW is wereldwijd prominent aanbieder van oplossingen op die beide gebieden.  

Work for us

Naast het bieden van een geweldige werkomgeving binnen een dynamisch en getalenteerd team, bieden wij een uitstekende kans om te leren, te groeien en waardevolle ervaring op te doen door samen te werken met de besten in de branche, in een internationale setting.WTWbiedt een leerzame omgeving omringd door leuke collega’s en werkstudenten met kennis en ervaring. Uiteraard bieden wij jou ook een aantrekkelijke financiële vergoeding.WTWgaat er prat op dat wijal ons talent zelf en direct in de praktijk opleiden. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

WTW verzorgt tijdens de BOD een lunch en een diner. Tijdens de lunch zal Hamadi Zaghdoudi, Retirement Leader voor WTW in Nederland en België, in geuren en kleuren toelichten hoe het bestaan als WTW-adviseur eruitziet, in zijn eigen loopbaan (bij WTW begonnen rechtstreeks vanuit de studiebanken) en voor een startend consultant of werkstudent vandaag de dag. Hij en met hem enkele WTW-collega’s beantwoorden graag jullie vragen over de carrièremogelijkheden die wij bieden. Bij het diner staat gezelligheid voorop, en leren wij jullie graag beter kennen. Ondertussen wisselen we graag met jullie van gedachten over kansen en praktische zaken in het werkzame leven – in het algemeen maar natuurlijk bij WTW in het bijzonder. Vraag maar raak! 

Participating programs