Company | Triple A

Sectors: Asset & Risk Management, Consultancy, Pensions & Insurance

Who are we?

Triple A -Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement, opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. Triple A is een bedrijf met een platte structuur en enthousiaste jonge professionals. Mede door de korte lijnen met het management is er volop ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit geeft onze medewerkers de kans om buiten de gebaande paden te gaan en de vaak kwantitatief uitdagende opdrachten met een creatieve benadering op te lossen.

 

Work for us

Wat doet Triple A -Risk Finance?
We werken vanuit de business lines: Pensions, Insurance, Risk & Strategy Consulting Banking, Actuarial Technology en Data Analytics. Onze klanten variëren van grote multinationals tot kleine ondernemingen onder te verdelen in banken, verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en werkgevers. We werken vanuit ons eigen kantoor en op locatie bij de klant. Voorbeelden van werkzaamheden zijn onder andere:

  • Ontwikkeling van actuariële projectiemodellen
  • Uitvoering van risicoanalyses
  • Waardering van pensioencontracten
  • Advisering over nieuwe pensioenregelingen
  • Asset & liability management
  • Verslaglegging

Een standaard carrièrepad bestaat dan ook niet binnen Triple A. Je ontwikkelt je als risk professional met je eigen accenten. Kortom, we bieden uitgebreide mogelijkheden tot een zeer uitdagende carrière in de consultancy op het gebied van actuariaat en risicomanagement.

Hoe is de werksfeer bij Triple A –Risk Finance?
Triple A –Risk Finance is een jong en dynamisch bedrijf. Dat geldt zowel voor het bedrijf zelf, als voor de mensen die er werken: de gemiddelde leeftijd van de consultants ligt rond de 35jaar. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en bestaat uit een team van100 mensen. Het is het gevolg van de unieke dynamiek binnen Triple A: een gevoel van ondernemerschap en vastberadenheid om samen ergens voor te gaan.

De dynamiek vind je binnen het hele bedrijf terug in de manier van werken en de sfeer op kantoor. De omgang met collega’s is open en informeel, en tegelijkertijd gaan we met z’n allen voor het beste resultaat.

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de beroependagen wordt er een online brunch georganiseerd. We hebben voor deze 1,5 uur een quiz gemaakt om jullie kennis te laten maken met Triple A.

Participating programs