Company | Sprenkels

Sectors: Consultancy, Pensions & Insurance, Strategy Consultancy

Who are we?

Sprenkels draagt bij aan oplossingen die maatschappelijk relevant en impactvol zijn. De dienstverlening van Sprenkels is erop gericht om onze klanten te helpen in control te komen en bovenal te blijven. Complexe vraagstukken op het terrein van strategie, risicomanagement, governance, compliance, transities, beleggen, pensioen en verzekeren terugbrengen tot haar essentie. Samen met de klant bekijken wij de verschillende oplossingsrichtingen en werken deze uit. Daar ligt onze uitdaging waarbij wij, indien gewenst, ook de daadwerkelijke implementatie van de oplossing ter hand kunnen nemen. Begrijpelijk maken waar het echt over gaat en het vervolgens beheersbaar maken is daarbij de kern.

Work for us

Circa 80 professionals, die niet alleen advies geven, maar ook implementeren. Passie, professionaliteit en korte lijnen vormen ons handelsmerk. Vanaf de eerste dag word je direct betrokken in de advisering van klanten en staat persoonlijke groei voorop.

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens onze middagsessie geven we je een beeld van de kwalitatieve werkzaamheden van Sprenkels (e.g. risicomanagement, transitie- en projectmanagement en communicatie). Middels een presentatie krijg je een sfeerimpressie van Sprenkels waarna je bij de case ook zelf aan de slag gaat met de materie. Voor de studenten die meer geïnteresseerd zijn in de kwantitatieve werkzaamheden die Sprenkels te bieden heeft organiseren we een diner. Onder het genot van een hapje en een drankje op een boottocht over de Amsterdamse grachten gaan wij graag met jullie verder in gesprek en willen we iedereen op een informele manier leren kennen.

Participating programs