Company | SINCERIUS

Sectors: Consultancy, Financial Services

Who are we?

Wij zijn SINCERIUS, een veelzijdige financiële en operationele adviesorganisatie. We werken in compacte teams, leggen onze kwaliteitsstandaard hoog en werken hard. Hands-on. Spot-on. Oprecht.  

Met compacte teams van professionals kunnen wij altijd snel schakelen, de juiste risico’s afwegen en aandachtspunten signaleren die er werkelijk toe doen. Onze oplossingsgerichte mentaliteit en transparante aanpak leiden ertoe dat wij kernachtig en kwalitatief goed werk leveren. 

De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames (M&A). Een koper of verkoper wil vaak snel weten met welke onderliggende winstgevendheid, financiële risico’s en kansen hij of zij in zijn waardering en onderhandeling met de tegenpartij rekening moet houden. Dit brengen wij in kaart met onze financiële due diligence onderzoeken. Maar ook wanneer een onderneming onderpresteert, helpen wij om deze situatie te verbeteren. Daarnaast draagt de door ons speciaal ontwikkelde BI software bij aan snelle, efficiënte en consistente management informatie voor onze klanten.  

 Deze verschillende takken van sport vallen uiteen in drie verschillende service lines: 

  • M&A Transaction Services 
  • Business Intelligence Solutions 
  • Performance Improvement 

 M&A Awards
SINCERIUS is betrokken bij meer dan 100 deals per jaar. We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. Sinds 2013 zijn wij bijna elk jaar genomineerd voor de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor’. In 2018 hebben we gewonnen, in 2019 zijn we zelfs twee keer genomineerd en ook in 2020 was er weer een nominatie.  

SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder andere Mentha Capital, Gilde Healthcare, Capital A, NIBC Mezzanine & Equity Partners, Rabo Private Equity en ING Corporate Investments. Voor onze internationale opdrachten werken we samen met onze partners uit het gerenommeerde wereldwijde Eight International Netwerk. 

Work for us

SINCERIUSLY YOU
Onze mensen zijn net even anders. Net wat oprechter, toegankelijker, eigenwijzer en pragmatischer. In onze cultuur mogen mensen open, eerlijk en kwetsbaar zijn. Dit zorgt voor een fijne en veilige leer- en werkomgeving. Ons werktempo en onze kwaliteitsstandaarden liggen hoog. Hierdoor kun je je heel snel ontwikkelen. Je werkt samen met ambitieuze mensen die continu op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.  

De steile leercurve
Je ontwikkeling en groei krijgen een extra boost door ons opleidingsprogramma. Hierin staan jouw persoonlijke leerdoelen, feedback en reflectie op wat je doet centraal.  Jouw leerdoelen bepaal je zelf. Wij helpen je om ze te identificeren en te formuleren en ze met behulp van je collega’s, een externe coach of praktische trainingen te halen. Daarnaast voer je met je peers ook regelmatig leergesprekken; een van jullie brengt een casus in die je vervolgens onder leiding van een director bespreekt. Zo leren jullie maximaal van elkaar! En voor een optimale start koppelen we je aan een buddy die je de eerste 2 maanden training on-the-job geeft en bij wie je met al je vragen terecht kan.  

Are you getting the full picture?
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Naar mensen die gedreven, analytisch en communicatief vaardig zijn. Mensen die snel tot de kern doordringen en oog voor detail hebben. Jij brengt ons talent, ambitie en interesse, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne en gedreven collega’s. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Heb je een economische, kwantitatieve en/of een bèta achtergrond en zit je in de masterfase of ben je net afgestudeerd? En heb je affiniteit met het analytische aspect van M&A? Ontdek of SINCERIUS bij jou past tijdens de Business Orientation Days!  

Meer informatie
Bekijk onze vacatures op werkenbijsincerius.nl of neem contact op met Naomi Smits (HR Assistant) via smits@sincerius.nl 

Participating programs