Company | SeederDeBoer

Sectors: Banking, Consultancy, Public Sector

Who are we?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 90 consultants. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar weons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, en digitalisering.  Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een beter omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.  

Work for us

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur. 

In ons Banking traineeship biedt SeederDeBoer biedt een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid om vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s van Rabobank of ABN AMRO Bank. Je doorloopt samen met andere talentvolle junior consultants het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer. Na de onboarding bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij Rabobank of ABN AMRO Bank. Je draagt direct bij aan het realiseren van organisatieveranderingen. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in vaste dienst bij Rabobank of ABN AMRO Bank.  

Daarnaast organiseert SeederDeBoer, in samenwerking met de Kamer van Koophandel (KVK), het D&I Consultancy Traineeship. Dit traineeship biedt afgestudeerde WO-master studenten de unieke kans ervaring op te doen op het gebied van verandermanagement bij KVK. KVK is de publieke dienstverlener die het leven van ondernemers makkelijker maakt met informatie en advies. Je gaat aan de slag met verandervraagstukken op meerdere afdelingen van KVK. Naast en tijdens je opdrachten draag je met je medetrainees actief bij aan het behalen van de ambitie van KVK op het thema diversiteit en inclusie. Je kunt direct impact maken binnen KVK terwijl je jouw consultancy skills en persoonlijk leiderschap ontwikkelt. Het eerste jaar ben je in dienst van SeederDeBoer, met de intentie om vervolgens het tweede jaar in dienst te treden bij KVK. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de workshop zullen we aan de slag gaan met een uitdagende case. Met miljoenenboetes voor ING en ABN AMRO zijn antiwitwassen en -terrorismefinanciering zijn banken wakker geschrokken en meer bewust van hun verantwoordelijk voor het monitoren van hun klanten. In deze case onderzoeken wij hoe een interne organisatie opgezet wordt die de verschillende factoren en uitdagingen van KYC bij banken oplost. 

Participating programs