Company | SeederDeBoer

Sectors: Banking, Consultancy, Asset & Risk Management

Who are we?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 90 consultants. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar weons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, en digitalisering.  Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een beter omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en te investeren in onze eigen ontwikkeling.  

Work for us

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur. 

In ons Banking traineeship biedt SeederDeBoer biedt een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid om vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s van Rabobank of ABN AMRO Bank. Je doorloopt samen met andere talentvolle junior consultants het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer. Na de onboarding bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij Rabobank of ABN AMRO Bank. Je draagt direct bij aan het realiseren van organisatieveranderingen. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in vaste dienst bij Rabobank of ABN AMRO Bank.  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Naast een algemene introductie van ons bedrijf en onze verschillende traineeships, zullen we in de workshop aan de slag gaan met een uitdagende case. Deze case is een van onze opdrachten geweest in de zorg, publieke of financiële sector. In deze case schetsen we een waar gebeurde situatie en vragen we jou om een oplossing hiervoor te bedenken, denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een stakeholder analyse of het schrijven van een plan van aanpak. Je zult ervaren wat voor opdrachten SeederDeBoer uitvoert én wat jouw rol als junior consultant daarin kan zijn. 

 

Participating programs