Company | SeederDeBoer

Sectors: Consultancy, Financial Services, Healthcare, Public Sector

Who are we?

NOTE: All SeederDeBoer activities are for Dutch speaking students only!

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met meer dan 100 consultants. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe én relevante organisatieveranderingen in diverse sectoren (Financiële Sector, Zorg en Publiek). Dat doen we door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. Ieders professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij geloven in het werken aan een beter omgeving door onze klanten te helpen in hun groei en daarnaast te investeren in onze eigen ontwikkeling.  

Work for us

Ben je net klaar met je master? Heb jij ambitie om uitdagende organisatievraagstukken aan te pakken? Ben je bereid te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons Consultancy Traineeship! 

Gedurende het Consultancy Traineeship investeren we veel in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het programma heeft een looptijd van twee jaar vol uitdagende opdrachten, trainingen (persoonlijk en inhoudelijk) en nuttige feedback om over jezelf te leren en je soft en hard skills te ontwikkelen. Dit programma geeft je de beste basis voor de volgende stap in je carrière. 

Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Wij als SeederDeBoer zullen tijdens de BOD aanwezig zijn voor een korte presentatie en een interessante en uitdagende case. Natuurlijk is het belangrijk dat jullie SeederDeBoer goed leren kennen, maar wij zijn ook vooral heel benieuw naar jullie! We gaan aan de slag met een typisch organisatievraagstuk waar wij in ons dagelijks werk tegenaan lopen. We zullen in groepen een case uitwerken die gelinkt is met de financiële sector en verandermanagement. Vervolgens is er alle ruimte om elkaar beter te leren kennen tijdens de lunch.  

Participating programs