Company | SeederDeBoer

Sectors: Consultancy, Financial Services, Healthcare, Public Sector, Change Management

Who are we?

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met een kantoor naast het centraal station in Amsterdam. Met ruim 130 consultants begeleiden wij onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in de zorg, de publieke en de financiële sector. De projecten bevatten verschillende type transformaties, zoals business-, digitale-, financiële- en procestransformaties.   

Wij werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei, maar ook veel te investeren in onze eigen ontwikkeling. Zo willen wij duurzame veranderingen teweegbrengen. Daarbij hebben wij professionele én persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. 

Work for us

In ons tweejarig (change) Management Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur pur sang. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld mee in complexe projecten/programma’s, werkt aan vraagstukken als business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je vele trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak, waar je de vruchten van plukt voor de rest van je carrière.   

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk verschillende perspectieven te kunnen brengen in onze opdrachten en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zien diversiteit als iets wat onze organisatie sterker maakt en waardoor we ook kwalitatief beter werk leveren. We zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Ben jij een master (of einde bachelor) student met een interesse in (change) management consultancy? Kom dan meedoen met onze workshop tijdens de Business Orientation Days! Tijdens deze sessie introduceren wij SeederDeBoer en ons Consultancy Traineeship, maar komen we natuurlijk ook graag meer over jou te weten.  

Tijdens deze interactieve sessie zullen we samen met onze ervaren consultants aan de slag gaan met een case die echte uitdagingen bevat van een van onze klanten. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw logica en creativiteit te gebruiken om deze uitdagingen te tackelen én laten we zien welke methodes wij binnen SeederDeBoer gebruiken om onze projecten aan te vliegen. 

Ben je geïnteresseerd? Dan kijken we er enorm naar uit om kennis te maken tijdens de Business Orientation Days! 

Participating programs