Company | EY Strategy & Transactions en Consulting

Sectors: Consultancy, Financial Services, Pensions & Insurance

Who are we?

Please be aware that speaking Dutch is required to participate in activities of this company.

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. 

  

EY (Tech) Consultancy is het snelst groeiende onderdeel en telt nu zo’n 130.000 medewerkers. Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Bijna altijd speelt technologie daarbij een cruciale rol. Soms gaat het om vraagstukken die heel specifiek met een branche te maken hebben, dan weer om het benutten van groeikansen of om het beschermen van bedrijven tegen allerlei risico’s. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.  

Work for us

Onze Consulting praktijk zit in Amsterdam en een belangrijk onderdeel daarvan is onze Actuarial Services afdeling. Binnen de afdeling Actuarial services houden wij ons bezig met het begrijpen van de financiële dynamiek van bedrijven. Grote veranderingen in de regelgeving, aanhoudende economische onzekerheid, door technologie aangedreven turbulentie en stijgende consumentenverwachtingen zijn uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen. Wij bieden volledige geïntegreerde diensten aan over alle disciplines in de verzekeringsbranche. Met als doel de kennis om te vormen tot winstgevendheid voor verzekeraars die de juiste strategische, investerings- en operationele veranderingen doorvoeren. 

  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de Business Orientation Days 2024 nemen we met onze consultants van de Actuarial Services afdeling deel aan het diner. Het is de perfecte kans om op een informele manier met ons kennis te maken en meer te weten te komen over wat er mogelijk is. We kijken er erg naar uit om jullie tijdens de BOD te ontmoeten en staan open voor al jullie vragen!  

Participating programs