Company | Accuracy

Sectors: Consultancy, Financial Services, Strategy Consultancy

Who are we?

Please be aware that speaking Dutch is required to participate in activities of this company.

Wij zijn een internationaal financieel adviesbureau met meer dan 650 consultants. Ons team in Amsterdam bestaat uit ongeveer 35 consultants. Onze klanten bestaan uit private equity-fondsen, multinationals en financiële instellingen. We helpen onze klanten onder andere bij transacties (financial and commercial due diligence), strategische vraagstukken, geschillen en crisissituaties.

Work for us

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open en coöperatieve sfeer, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We moedigen initiatief en ondernemerschap aan en erkennen en waarderen de inzet van onze medewerkers. Medewerkers werken nauw samen in (internationale) teams.

We bieden een dynamisch werkomgeving die gekenmerkt wordt door intensieve trainingen, continue feedback, internationale kansen en een flexibele balans tussen werk en privéleven. Consultants werken in verschillende sectoren en aan verschillende type projecten, waardoor zij zich al snel verschillende expertises eigen maken. Dit stelt hen in staat om een breed begrip van klantproblemen te ontwikkelen en met innovatieve oplossingen te komen

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Business case with commercial and financial analysis 

Participating programs