Company | Willis Towers Watson

Sectors: Consultancy, Financial Services, Pensions & Insurance

Who are we?

Over WTW

WTW is wereldwijd een professioneel en toonaangevend consultancybedrijf, dat oplossingen biedt op het gebied van risico- en kapitaalmanagement aan o.a. pensioenfondsen en verzekeraars. Bovendien geeft WTW bedrijven advies over arbeidsvoorwaarden en talent- en beloningsprogramma’s. WTW heeft wereldwijd meer dan 45.000 werknemers en is actief in 140 landen. Wij helpen risico’s om te zetten in kansen.

Together we unlock potential!

Onze Missie  

Ons doel is om klanten een heldere kijk op de zaken te bieden, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken en passende acties kunnen ondernemen. Wij helpen bedrijfsresultaten te verbeteren door effectief financieel- en risicoadvies te geven. Onze oplossingen zijn gebaseerd op analyses, wereldwijde research, innovatieve technologie en onze uitgebreide ervaring met de meest uiteenlopende kwesties. Wij investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen, zodat wij, samen met jou, onze klanten het beste kunnen bijstaan.

De Cultuur

WTW kenmerkt zich door ongevenaarde klantvriendelijkheid en dienstverlening. Binnen de organisatie draait het om collegialiteit en aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. WTW is een jong en dynamisch bedrijf waarin we investeren in ons eigen talent. Bovendien worden er veel activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten werktijd beter te leren kennen en zijn er uitwisselingsprogramma’s met de vele landen waarin we actief zijn.

Interesse? 

Voor meer informatie over carrièremogelijkheden binnen WTW kun je terecht op onze carrièrepagina. Je kunt je ook inschrijven voor ons Talent Network. Hiermee houden we je op de hoogte over nieuwe kansen die beschikbaar komen.
We can’t wait to hear your story!

Work for us

Ben je analytisch ingesteld en op zoek naar leuke mensen met wie je uitdagende problemen kunt oplossen? Dan ben je bij WTW op de goede plek. Lees hieronder wat wij jou te bieden hebben en, nog belangrijker, hoe jij hierin kunt bijdragen. 

Wij bieden studenten met een relevante studie (onder andere Econometrie, Finance, Actuariaat en Wiskunde) de mogelijkheid om bij onze organisatie aan de slag te gaan als Werkstudent, (afstudeer) Stagiair of na afronding van je studie als Junior Consultant. Om jouw ontwikkeling te stimuleren, krijg je bij WTW de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen die aansluiten bij jouw werkzaamheden, wensen en doelen, zodat je zowel jouw analytische als consulting vaardigheden kan verbeteren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om het bedrijf en jouw collega’s beter te leren kennen, door onder andere groepsmeetings bij te wonen en onderdeel uit te maken van ons Young Professionals Network. Hierdoor krijg je ook als stagiair en werkstudent al snel een idee van wat onze werkzaamheden inhouden en of je mogelijk na het afronden van jouw studie in dienst zou willen komen als junior consultant. 

Bij WTW kan je verschillende kanten op met jouw studieachtergrond:

Investment 

Met als missie ‘Changing Investments for the better’ adviseert en begeleidt WTW Investments wereldwijd professionele beleggers bij het maken van complexe en duurzame beleggingsbeslissingen. Ook beleggen zij direct voor onze klanten met onze fondsen en op maat gemaakte beleggingsoplossingen. 

Retirement

De Retirement afdeling van WTW ondersteunt pensioenfondsen en werkgevers als het gaat om de uitvoering van de pensioenregeling. Prognoseberekeningen, risicowaarderingen, strategische ondersteuning (ook in bredere arbeidsvoorwaardelijke context), actuariële werkzaamheden en advies aangaande fusies en overnames behoren daarmee tot ons werkveld. Nu en de komende jaren gaat onze advisering veelal over de grootste verandering die ooit in het Nederlandse pensioenstelsel is doorgevoerd, en die voor iedereen gevolgen zal hebben: het pensioenakkoord.

Insurance Consulting and Technology 

Kortgezegd geven Insurance consultants advies aan verzekeraars over allerlei gebieden waar ze met cijfers en modellen bezig zijn. Ze helpen ze bij het bouwen van de modellen, het waarderen van polissen en portefeuilles, het bepalen van premies en het reserveren van voldoende kapitaal. Daarnaast hebben wij in Londen en Sydney kantoren die software speciaal voor verzekeraars ontwikkelen. In Nederland helpen onze consultants verzekeraars met deze software (bouwen van modellen, toetsen van hun modellen, etc.) 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens onze lunchsessie zullen we op informele wijze kennismaken zodat jullie een beter beeld krijgen van onze collega’s, cultuur en werkzaamheden en wij jullie ook echt kunnen leren kennen.  Dit zal geen bedrijfspresentatie zijn, uit ervaring weten we dat je elkaar pas echt leert kennen door met elkaar in gesprek te gaan en jullie niet overladen met feitjes over ons bedrijf die hier niet aan bijdragen. 

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten, tot dan! 

Participating programs