Company | Tatasteel

Sectors: Accountancy, Public Sector, Transport & Logistics

Who are we?

Een leidend en duurzaam staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. Daarom is Tata Steel begonnen aan de grootste omslag sinds zijn bestaan; we gaan staal maken op basis van waterstof. Om dit te laten slagen hebben wij talenten nodig in de o.a. business, techniek, IT, productie en logistiek.  

De grootste uitdaging in de geschiedenis van de staalindustrie is om in 2045 CO2-neutraal staal te produceren in Europa. Dat staat bij ons voorop en Tata Steel Nederland werkt hard aan de ontwikkeling van de route naar deze staalproductie. Een duurzame financiële prestatie is een belangrijke bouwsteen waarmee we kunnen investeren in onze duurzame toekomst. Alleen door voortdurende gezamenlijke inspanningen van collega’s in de hele waardeketen, gericht op het bereiken van de best mogelijke resultaten, kunnen we bouwen aan de financiële basis voor onze toekomst. 

Work for us

Tata Steel investeert in zijn medewerkers. Iedereen kan opleidingen volgen. Zoals niveau verhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en ook goed voor Tata Steel. Want goed opgeleide medewerkers zijn de basis van ons succes. Alleen met medewerkers die vooruit willen kunnen wij continu verbeteren. Groeien en innoveren, met de ambitie om het beste staalbedrijf ter wereld te worden. Werken bij Tata Steel betekent goede arbeidsvoorwaarden. We maken staal met oog voor mens, milieu en onze directe omgeving.  

Vraag een van onze trainees of young professionals hoe zij Tata Steel als werkgever ervaren!  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Vandaag komen jullie in contact met verschillende Business en/of Finance trainees en Young Professionals. Nemen we jullie mee in onze visie voor de toekomst met aandacht richting Duurzaamheid en Business. Ook ga je aan de slag met onze Tata Steel Business Case. Wil jij meer weten over verdere mogelijkheden richting Business, Finance of Duurzaamheid binnen Tata Steel? Zien we je graag tijdens onze Business Case en achteraf bij de borrel! 

 

Participating programs