Company | Talent&Pro & Profource

Sectors: Consultancy, Financial Services, Digital Technology

Who are we?

800+ professionals, 30+ preferred supplierships15+ traineeships, 7 business units: Talent&Pro is de nummer 1 detacheringsspecialist in de financiële dienstverleningDat betekent dat we met onze zelf opgeleide consultants al jaren het verschil maken bij banken, verzekeraars en pensioenorganisaties. De combinatie van werken, extra opleidingen en coaching van een eigen People Manager vormt de succesformule van ons ontwikkelbedrijf. Strooi er wat van onze work hard, play hard-mentaliteit overheen en je hebt de ideale brug tussen studie en een carrière vol ontwikkeling. Welkom bij Talent&Pro! Kies een traineeship, begin aan de onboarding en stippel met je People Manager uit hoe de komende jaren er voor jou uit gaan zien. En daarna? Wie weet. Zeker is dat je na twee jaar Talentfase precies weet wat je kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn. En in welk vakgebied jij je verder wilt ontwikkelen. Word jij de inhoudelijke expert op het gebied van zakelijk bankieren, pensioenen of verzekeren? Of ontdek jij gaandeweg dat je dankzij jouw affiniteit met IT het verschil maakt binnen de financiële dienstverlening? Blijk jij minder van de inhoud, en meer van de processen en projecten, dan richt jij je als business analist steeds meer op coördinerende klussen voor onze opdrachtgevers. Bekijk voor alle mogelijkheden de traineeships op onze website! 

Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien we mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor zij onze opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op het gebied van Finance & Control, Oracle Applications en andere ERP-systemen vinden bij ons dan ook de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van finance en ICT, blijft jouw carrière gegarandeerd in beweging. 

Work for us

Talent&Pro
Kies een traineeship, begin aan de onboarding en stippel met je People Manager uit hoe de komende jaren er voor jou uit gaan zien. En daarna? Wie weet. Zeker is dat je na twee jaar Talentfase precies weet wat je kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn. En in welk vakgebied jij je verder wilt ontwikkelen. Word jij de inhoudelijke expert op het gebied van zakelijk bankieren, pensioenen of verzekeren? Of ontdek jij gaandeweg dat je dankzij jouw affiniteit met IT het verschil maakt binnen de financiële dienstverlening? Blijk jij minder van de inhoud, en meer van de processen en projecten, dan richt jij je als business analist steeds meer op coördinerende klussen voor onze opdrachtgevers. Bekijk voor alle mogelijkheden de traineeships op onze website! 

Profource biedt professionals verschillende mogelijkheden om zich in het consultancy-vak te ontwikkelen, waaronder met het traineeship Finance. De eerste keuze die je wacht: finance & control óf ERP. Met mogelijkheden om door te groeien als Finance specialist of Business controller. Of ERP eindbaas te worden in de functie van business consultant, applicatiebeheerder of implementatieconsultant. Waar jouw carrière je ook brengt, samen met je Profource-collega’s zorg je ervoor dat opdrachtgevers in zorg, overheid en profitsector profiteren van soepele finance– en ICT-processen.  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Talent&Pro is aanwezig op de Business Orientation Days om jou meer te vertellen over professionele ontwikkeling, detachering en de financiële dienstverlening. Bezoek de lunchlezing, ga in gesprek met onze Corporate Recruiters, People Managers en Account Managers en ontdek alles over onze werkwijze, opdrachtgevers en Academy! 

Profource Benieuwd of je als starter in aanmerking komt voor het traineeship Finance? Wat voor opdrachtgevers je als junior consultant tegen kan komen? En hoe wij als Oracle-specialist organisaties adviseren bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen? We vertellen je er alles over tijdens de lunchlezing. Ook zijn onze collega’s beschikbaar voor een individueel gesprek met een selectie nieuwsgierige studenten. Ben jij daar een van? 

Participating programs