Company | Spring Real Estate

Who are we?

Spring Real Estate is sinds haar oprichting in 2011 uitgegroeid tot een landelijke vastgoed adviesorganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van huurders en beleggers van commercieel vastgoed. Iedereen werkt dagelijks nauw met elkaar samen, van partner tot stagiair, met allemaal hetzelfde doel: onze opdrachtgevers voorzien van data-gedreven vastgoedadvies.

Onze dienstverlening bestaat uit agency, capital markets, valuations en asset services. Daarnaast hebben wij een strategisch partnerschap met Beleggingspanden.nl, het grootste online aan- en verkoopplatform van Nederland. Wij hebben kantoren in Amsterdam, Den Haag en Arnhem.

Wij zijn een jonge en snelgroeiende organisatie en onderscheiden ons in de vastgoedmarkt doordat wij ons vanaf dag één hebben gefocust op het verzamelen van data. Als eerste vastgoedadviseur zijn wij gaan werken met een inhouse sales team. Data uit telefonische sales gesprekken werden centraal opgeslagen en dat systeem is geëvolueerd tot het hart van onze organisatie: de SpringBase. Momenteel ontwikkelen we middels Machine Learning en Artificial Intelligence producten om de markt nog transparanter te maken voor opdrachtgevers.

Work for us

Wij zijn de uitdager van de gevestigde orde met een data gedreven dienstverlening en hebben grootste plannen om onze organisatie verder uit te bouwen in de toekomst. Daarom zijn we continu op zoek naar talent om onze teams te versterken. Wij bieden ambitieuze studenten de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen naast hun studie. Daarnaast zijn er diverse functies beschikbaar voor gedreven starters.

Heb je interesse in een vakinhoudelijke bijbaan naast je studie, een stageplek of startersfunctie? Neem contact op met werken@springrealestate.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zien er naar uit om je te ontmoeten.

What are we going to do at the Beroependagen?

Bij Spring Real Estate drinken we graag goede koffie. Wij hebben een professioneel apparaat staan. Een paar keer per jaar krijgen wij een workshop van een Barista. Hoe leuk is het als de studenten die bij ons komen werken tijdens of na hun studie al een goede kop koffie kunnen zetten? We vertellen je graag over Spring Real Estate. Hoe we in korte tijd een enorme groei doormaken. En hoe jij hier een rol in zou kunnen spelen tijdens je studie als werkstudent of stagiaire of na je studie.

Participating programs