Company | Sprenkels & Verschuren

Sectors: Asset & Risk Management, Consultancy, Pensions & Insurance

Who are we?

Bij Sprenkels en Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Onze organisatie bestaat uit verschillende specialismen, maar allen gericht op toevoegde waarde in de strategische besluitvorming van pensioenfondsen, verzekeraars, charitatieve instellingen, omroepen, grote ziekenhuizen etc.

Work for us

Als consultant of werkstudent word je direct ingezet voor verschillende klanten. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zal je enerzijds je technische kennis en analytische vaardigheden ontwikkelen. Anderzijds word je uitgedaagd ook je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. In ons werk staat namelijk het klantcontact centraal. Naast werken, kun je bij ons ook scriptie schrijven.

What are we going to do at the Beroependagen?

Op woensdagmiddag kun je bij ons een case volgen. In deze case kruip je samen met andere studenten in de huid van het bestuur van een pensioenfonds en nemen jullie het op tegen andere groepjes. Het is jullie doel om aan het einde van het jaar een zo hoog mogelijk pensioen in te kopen. Het beste resultaat wordt beloond met een prijs.
Op woensdagavond stappen we op een boot om met uitzicht op de Amsterdamse grachten informeel kennis te maken.

Participating programs