Company | Sprenkels & Verschuren

Sectors: Consultancy, Pensions & Insurance, Asset & Risk Management

Who are we?

Bij Sprenkels & Verschuren (S&V) werken we vanuit Amsterdam en Rotterdam met zo’n 80 professionals aan complexe (maatschappelijke) vraagstukken op het gebied van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement. Maar ook voor strategieontwikkeling, projectmanagement en het begeleiden van transities en fusies kunnen klanten bij ons terecht. Onze aanpak kenmerkt zich door korte lijnen, een persoonlijke benadering, professionaliteit en pragmatisme.

Work for us

Je gaat aan de slag voor verschillende klanten met een diversiteit aan opdrachten. Zo krijg je de kans om te ontdekken welke tak van sport het beste bij jou past en daarin door te groeien: actuariaat, investments, risicomanagement of misschien wel een combinatie van werkvelden. Binnen je afdeling(en) krijg je je eigen klanten. Voor deze klanten ben jij onderdeel van een team van 2 tot 3 collega’s waarmee jij hun gaat adviseren. Door de verschillende vragen die je ontvangt van klanten kan je hierdoor de ene keer binnen een dag voor 5 verschillende klanten werken en de andere keer een hele week voor één klant werken, dit maakt je werk erg afwisselend. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Wij zullen een interactieve case verzorgen waarin je mee krijgt wat wij bij S&V doen. Daarnaast is het ook mogelijk om met ons te dineren op een boot terwijl wij over de Amsterdamse grachten varen. Dus heb je interesse? Schrijf je vooral in! 

Participating programs