Company | Sprenkels & Verschuren

Sectors: Consultancy, Pensions & Insurance, Asset & Risk Management

Who are we?

Wie zijn wij 

Sprenkels & Verschuren draagt bij aan antwoorden die maatschappelijk relevant en impactvol zijn. Wij laten ons inspireren door strategische en risicomanagement vraagstukken. Financieel en niet financieel. Wij doen dit met 60 professionals die niet alleen advies geven maar ook implementeren. Wij zijn denkers en doeners die kennis graag in co-creatie ontwikkelen. Waarom? Omdat elk antwoord een vraag is geweest en geen enkele vraag hetzelfde is. 

Voor ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Dit geldt zeker voor de visie op onze professionals. Het merendeel van onze mensen bestaat uit professionals die hun sporen in de pensioen- en/of financiële wereld ruimschoots hebben verdiend. Ervaren consultants, gespecialiseerd in diverse uiteenlopende disciplines. Onze professionals koppelen hun ervaring en deskundigheid aan een menselijke, persoonlijke en enthousiaste benadering. 

Dit zijn natuurlijk mooie woorden, maar tijdens de beroependagen willen wij dit aan jullie laten zien. Wij nemen je mee in onze dagelijkse adviespraktijk. Waar voegen wij waarde toe op het gebied van Actuariaat, Beleggingen en Risicomanagement. We laten je zien waar wij werken en hoe wij werken. Het moet voor jou duidelijk worden wie wij zijn, wat wij jou te bieden hebben en of jij past bij wat wij vragen!  

Workshop 

Tijdens de workshop nemen wij jullie mee in verschillende concrete praktijkvoorbeelden. Wij willen jou een beeld geven van waar jij mee aan de slag kan als jij bij ons komt werken. Research, deadlines, data, internationale contacten met vermogensbeheerders, wet- en regelgeving, direct klantcontact en kleine teams zijn zomaar een aantal aspecten die je bij ons tegen zult komen. Om het nog concreter te maken zetten wij jou direct aan het werk met een praktische workshop. Ontdek waar de risico’s zitten en leer dat een advies altijd een afweging is, waarbij argumentatie en onderbouwing doorslaggevend zijn. 

Borrelen en eten 

Na het officiële programma geven wij jou de gelegenheid om de mensen bij Sprenkels & Verschuren verder te leren kennen. Wij nemen jou mee op een boot om lekker te gaan borrelen, waarna we aan zullen meren bij een restaurant voor een goed diner. Vraag door, wees nieuwsgierig, leg contact, want dat is ook wat wij van jou zullen vragen! 

Hebben wij vacatures? Ja! 

Wij hebben plek voor starters op al onze disciplines, Actuariaat, Investments en Risicomanagement. Wil je het alle drie ontdekken, dat kan ook! Daarnaast zoeken wij werkstudenten Econometrie en/of Actuariaat die het leuk vinden om tijdens hun studie relevante werkervaring op te doen in de consultancy/advieswereld. En ben jij op zoek naar een scriptieplek, ook hiervoor kan je bij ons terecht. 

Enthousiast, geïnteresseerd? 

Neem contact op met Daan Kleinloog 

T: 06 20 61 93 60
E: daan.kleinloog@sprenkelsenverschuren.nl 

Participating programs