Company | Spendlab Performance Improvement

Sectors: Change Management, Consultancy

Who are we?

SpendLab Performance Improvement helpt organisaties met het realiseren van concrete en duurzame kostenbesparingen en procesoptimalisaties. De focus ligt hierbij op het verlagen van de interne en externe kosten door het elimineren van onnodige verspillingen, het efficiënter maken van processen en het verhogen van de productiviteit. Dit doen wij van analyse tot en met implementatie bij private en (semi)-publieke organisaties tot een omzet van €750 miljoen. 

Work for us

Wij zijn een groep Lean Six Sigma opgeleide consultants met ruime ervaring op het gebied van data-analyses, optimalisaties en implementaties binnen operations, overhead en inkoop. Geen dikke rapporten, maar concrete en duurzame resultaten. Als consultant bij SpendLab krijg je veel verantwoordelijkheid, de kans om te werken aan uitdagende projecten en te leren van ervaren professionals. Naast deze dynamische werkomgeving bieden we trainingen en certificeringen aan in PowerBI, Supply Chain Management, Operational Excellence en Lean Six Sigma. Ook zien we elkaar geregeld buiten werktijden. Zo organiseren we padeltoernooien, gaan we samen op wintersport en is er een maandelijkse borrel in het centrum van Amsterdam. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de Business Orientation Days zullen we zo veel mogelijk studenten met ambitie voor de consultancy sector willen spreken. Door middel van de een-op-een gesprekken hopen we hierdoor een beter beeld te krijgen van jouw zakelijke skills en interesses. We zullen ook met een stand in de grote zaal staan om ook studenten die niet deelnemen aan de een-op-een gesprekken te leren kennen. Wie weet klikt het goed, en werk jij binnenkort aan een van onze nieuwe projecten! Tot dan! 

Participating programs