Company | Savills

Sector: Consultancy

Who are we?

NOTE: All Savills activities are for Dutch speaking students only!

Savills is jong, betrokken, ambitieus en open en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin jij meetelt! 

Property starts with people 

Bij Savills geloven we dat vastgoed begint bij goede mensen. Wij zijn divers, ondernemend én innovatief. Dit stelt on in staat om de beste mensen aan te trekken en een bedrijfscultuur te creëren waarin eenieder zich veilig en gehoord voelt.

… & planet 

Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen gaat over het voldoen aan regelgeving, maar over het creëren van toegevoegde waarde voor zowel beleggers als gebruikers. Dit thema is verweven in al onze dagelijkse bezigheden. 

Het Savills DNA 

Een carrière bij Savills betekent werken in een internationale werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng, humor en persoonlijke ontwikkeling. Spreekt dit je aan? Bekijk onze openstaande vacatures. Staat jouw ideale functie er niet tussen, neem dan contact op met Pepijn. Wij staan altijd open voor nieuw talent!  

De favorieten van Savills 

Savills heeft een paar favorieten plekken op de Zuidas waar geregeld collega’s te vinden zijn: Dicky’s Grand Cafe – CIRCL  – De Blauwe Engel en onze eigen Savills bar. Wie weet sluit jij de volgende keer aan bij onze vrijdagmiddagborrel!   

Work for us

Blijvende ontwikkeling vinden wij belangrijk, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij bieden diverse mogelijkheden die jou verder helpen bij de ontwikkeling van jouw loopbaan.  

  • Duidelijk stappenplan van Junior tot Director 
  • Breed trainingsaanbod, bestaande uit Persoonlijke Ontwikkeling (zelfkennis & reflectie) en Kennis & Vaardigheden 
  • En niet te vergeten: werken aan mooie opdrachten. 

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat jouw ideale functie er niet tussen? Doe dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor nieuw talent. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

“Wij investeren in de duurzaamheid van onze gebouwen. Wat doet dat eigenlijk met de waarde?” Exact díe vraag stellen vastgoedeigenaren steeds vaker aan de taxateur. “Maar hoe kan je duurzaamheid in de taxatie opnemen?” zo gaan onze collega’s inzoomen op het taxateursvak en de bijkomende uitdagingen van deze tijd. Dit zullen we doen in de vorm van een interactieve presentatie en onder het genut van een broodje tijdens de lunch.  

Participating programs