Company | PwC

Sectors: Accountancy, Consultancy, M&A

Who are we?

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.

PwC is een netwerk van firma’s in 155 landen met meer dan 284.000 mensen, waarvan ruim 5.500 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting-en adviesdiensten. 

Work for us

Een wereld vol kansen.

Jouw carriere is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen.  Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. 

Leren en inspireren.

Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeen en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. Ook daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden. 

Verras jezelf en je klanten.

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen. 

Participating programs