Company | PwC

Sectors: Accountancy, Consultancy, Financial Services

Who are we?

PwC is een netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 250.000 mensen, waarvan ruim 5.000 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen, ook dat is #werkenbijpwc 

Work for us

Een wereld vol kansen
Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bedrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. 

Leren en inspireren
Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. Ook daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.  

Verras jezelf en je klanten
Om onze klanten te verassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid om te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent Pwc geen grenzen. 

Kijk voor actuele evenementen, 

 stages en vacatures op pwc.nl/carriere. 

Participating programs