Company | PwC

Sectors: Accountancy, Consultancy, Financial Services

Who are we?

Link to presentation 

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen, waarvan ruim 4.700 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Work for us

Je ideeën zijn meer dan welkom
Ook wij zijn ambitieus. We werken in Nederland met 4.600 mensen in twaalf vestigingen op de gebieden Audit & Assurance, Tax & Human Resource Services, Advisory en Compliance Services. We willen de beste en meest innovatieve oplossingen bedenken voor de vraagstukken van onze klanten. Dat kan alleen als onze mensen vanuit allerlei oogpunten naar die vragen kijken. Dus maakt het minder uit wat je precies gestudeerd hebt. Het gaat om je ideeën.

Pak de ruimte die je krijgt
Je gaat bij ons aan de slag in een open kennisorganisatie. We werken met passie en een gezonde dosis lef; zijn open, integer en eerlijk; zeggen geen ja als het nee moet zijn. Het gaat er bij ons informeel aan toe. Je krijgt echt de ruimte. We staan open voor je initiatieven. Je start je carrière vliegend, ontwikkelt je volop en haalt het beste in jezelf naar boven. Want daar worden onze klanten, wij én jij beter van. Kijk op voor meer info op www.werkenbijpwc.nl

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de Business Orientation Days zullen drie van onze afdelingen aanwezig zijn met vier verschillende activiteiten:

Advisory – Consultancy: Presentation
Advisory – Deals: Workshop
Assurance: Individual Meetings

Participating programs