Company | PwC

Sectors: Accountancy, Consultancy

Who are we?

IMPORTANT CORRECTION: “PWC WORKSHOP TAX&LEGAL” IS BEING REPLACED BY “PWC WORKSHOP SOFT SKILLS”.

NOTE: All PwC activities are for Dutch speaking students only!

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. We willen daarmee waarde toevoegen aan onze klanten, onze mensen en de maatschappij. Dat is onze purpose voor alles wat we doen of willen gaan doen. 

Work for us

Grijp de kans van je leven: je carrière is precies dat: die van jou. You call the shots. Wij geven je de kansen die je nodig hebt. Bijvoorbeeld: de mogelijkheid om uitdagend werk te doen dat ertoe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om vertrouwen in de samenleving op te bouwen en belangrijke problemen op te lossen. 

We begeleiden je stap voor stap en geven je alle ruimte om je ambities na te jagen en je eigen keuzes te maken. Je baan is afwisselend en je werkt met prestigieuze klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je expertise, ideeën en vragen met de beste professionals in jouw vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Dat is een reden waarom je bij PwC mensen met verschillende educatieve en culturele achtergronden vindt. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Tijdens de Business Orientation Days verzorgen wij vier verschillende activiteiten. Of je nou je hersenen wil laten kraken tijdens het oplossen van een business case of op een informele manier kennis wil maken met onze collega’s tijdens een barista workshop, het is allemaal mogelijk! Wij zullen jou een zo compleet mogelijk beeld geven van hoe het is om te werken bij PwC en welke kansen er allemaal liggen voor jou. 

Work Together is één van de kernwaarden van PwC en hier besteden we dan ook veel aandacht aan. Tijdens de workshop nemen we je graag mee in onze DISC methodiek. De DISC methode geeft ons inzicht in de voorkeuren van gedrag en communicatie. Je gaat de middag niet alleen over de theorie leren, want we gaan je in teamverband deze middag challengen. Zo kan je direct de theorie in praktijk ervaren.

Participating programs