Company | PostNL

Sectors: Data Analytics, Financial Services, Transport & Logistics

Who are we?

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Wij zoeken namelijk talent voor onze traineeships op het gebied van Logistiek, Finance, IT en Business. Dankzij jou blijven wij het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux.​​

Met innovatie bezorgen wij meer​
PostNL verandert van een traditioneel postbedrijf in een logistieke dienstverlener. We doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. We helpen onze zakelijke klanten om succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer. En we ontwikkelen diensten die het leven van consumenten gemakkelijker maken, zoals het thuis ophalen van retourpakketten, het bezorgen van bloemen en maaltijden of het leveren en monteren van keukens en witgoed.

Je brengt iets mee voor onze klanten: vindingrijkheid, creativiteit, daadkracht, service met een glimlach. En wat we jou brengen? Alle vrijheid om jezelf te zijn en je talenten en ideeën verder te ontwikkelen. 

Werken bij PostNL. Nederland kijkt naar je uit.

Work for us

Wat ga je doen?​
In 2 jaar tijd vervul je 2 volwaardige functies binnen verschillende werkvelden naar keuze. Je stuurt bijvoorbeeld pakketbezorgers aan of bedenkt strategische modellen voor ons bezorgnetwerk. Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen, modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeshipYour Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Je wordt je bewust van persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Zelfonderzoek en zelfreflectie geven jou mogelijkheden, om het beste uit jezelf te halen.

Wat breng je mee?​

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je zoekt een functie waarbij je nog veel kan ontdekken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Je kunt laten zien dat je graag het voortouw neemt. Je weet mensen mee te krijgen, bent gedreven en hebt een heldere visie. Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen. Je bent analytisch sterk en weet snel overzicht te creëren.

Wat bezorgen we jou?​

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
 • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
 • Een goed startsalaris van €3000 bruto o.b.v. 37 uur per week;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;
 • Collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken;
 • Zelfstandigheid en vrijheid om je eigen weg te zoeken;
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s

Als Business Trainee versterk je de positie van PostNL als sterke speler in het dynamische, internationale concurrentieveld.

Dé kans om je actuele kennis toe te passen in een organisatie die kwaliteit en vernieuwing belangrijk vindt en jou daarbij alle ruimte biedt. Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in onze andere traineeships

Kijk dan op onze website www.werkenbijpostnl.nl

What are we going to do at the Business Orientation Days?

 Tijdens de beroependagen krijgen de studenten de mogelijkheid om kennis te maken met onze traineeships.

Met behulp van een kennismaking met het bedrijf, mogelijkheid om vragen te stellen een introductie van huidige trainees die vervolgens een Case gaan behandelen met de studenten!!

Participating programs