Company | PostNL

Sectors: Financial Services, Data Analytics, Transport & Logistics

Who are we?

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. PostNL verandert van een traditioneel postbedrijf in een logistieke dienstverlener. We doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. We helpen onze zakelijke klanten om succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer. En we ontwikkelen diensten die het leven van consumenten gemakkelijker maken, zoals het thuis ophalen van retourpakketten, het bezorgen van bloemen en maaltijden of het leveren en monteren van keukens en witgoed. 

Work for us

We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. We doen het slim, simpel én samen. En daar hebben we jou bij nodig. Bij PostNL werk je voor heel Nederland. Als Logistiek, Finance, IT of Business trainee krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Jouw werk heeft impact op de Nederlandse economie, op tienduizenden collega’s en op de e-commerce in Nederland. Maar natuurlijk heeft een traineeship bij PostNL ook impact op jouw carrière. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Wat bezorgen wij je tijdens de Business Orientation Days? Een workshop voor enthousiaste masterstudenten die opzoek zijn naar een traineeship waarmee ze impact maken op heel Nederland. Je maakt kennis met ons bedrijf, trainees en relevante vraagstukken. We kijken naar je uit! 

 

Participating programs