Company | pggm

Sectors: Asset & Risk Management, Data Science & Business Analytics, Pensions & Insurance

Who are we?

PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteit is vermogensbeheer, pensioenbeheer en advisering. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,4 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 250 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Wij willen laten zien dat financieel en maatschappelijk rendement samengaan. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Work for us

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. What’s in it for you? Voor academisch toptalenten bieden we zowel traineeships, leerzame stages en uitdagende  startersfuncties aan. Dus heb je interesse neem dan kijkje op onze website: www.pggm.nl/werken-bij.

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Ben jij nieuwsgierig naar PGGM en de mogelijkheden, geef je dan snel op voor onze lunch! In een informele setting kan je al je vragen over PGGM stellen, meer over jezelf vertellen en kan je meer horen over alle mogelijkheden voor jou bij PGGM.

Participating programs