Company | LOGEX

Sectors: Healthcare, Digital Technology, Data Science & Business Analytics

Who are we?

NOTE: All LOGEX activities are for Dutch speaking students only!

Met ruim 450 collega’s verspreid over Europa helpen wij verschillende stakeholders in het zorglandschap om data te vertalen naar betere zorg. In 2022 groeien we met ruim 100 collega’s waarvan een groot gedeelte slimme en gedreven net afgestudeerde data analysten zijn!  

Wij zijn optimistisch over de zorg maar kennen ook de uitdagende vraagstukken waar ziekenhuizen en medisch specialisten mee te maken hebben. Onze modellen vertalen data naar heldere inzichten, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen om de zorg verder te verbeteren. 

Data vormen het uitgangspunt voor ons bij het verbeteren van uitkomsten en kosten in de gezondheidszorg. Onze datagedreven modellen bieden heldere inzichten om de waarde van zorg te verhogen. 

Onze geavanceerde datagedreven modellen focussen zich op de volgende domeinen: 

  • Financieel 

Krijg grip op kosten en stroomlijn de bedrijfsvoering, om de operationele en financiële prestaties te optimaliseren 

  • Waarde 

Integreer inzichten in doelmatigheid, uitkomsten en kosten, om de transitie naar waard gedreven zorg te versnellen 

  • Uitkomsten 

Benchmark en leer van vakgenoten, om klinische uitkomsten te verbeteren en innovatie te stimuleren 

  • Real World Evidence 

ARWEN is het Actionable Real World Evidence Network, gecreëerd om ziekenhuizen te helpen moeiteloos deel te nemen aan essentieel onderzoek en de onderzoek output van ziekenhuizen te vergroten – terwijl ziekenhuizen de volledige controle en eigendom van gegevens behoudt. 

  • Digital Patient Journey 

Hoe zorg ik voor een betere patiëntervaring en de juiste gegevensverzameling zonder de werkdruk voor medisch en IT-personeel te verhogen? 

Work for us

Het team bestaat uit ruim 40 gepassioneerde en datagedreven teamleden. Samen helpen ze 95% van de ziekenhuizen in Nederland om grip te krijgen op kosten en de bedrijfsvoering te stroomlijnen, om daarmee operationele en financiële prestaties te optimaliseren. 

Je past goed bij LOGEX als je data wil vertalen naar betere zorg en daarmee impact wil maken op de maatschappij. 

Je zult samenwerken met slimme, ambitieuze en purpose driven collega’s om data te vertalen naar betere zorg. Vanaf de eerste dag zal je bijdragen aan een betere gezondheidszorg. 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

De business case geeft inzicht in een gedeelte van het werk waarmee een Data Analyst bijdraagt aan betere zorg in Nederland, o.a. doordat je beeld krijgt bij de analyses die we uitvoeren. 

Participating programs