Company | ITDS

Sectors: Consultancy, Financial Services, Strategy Consultancy

Who are we?

ITDS is een consultancy kantoor in Amsterdam op het snijvlak van business en IT. In samenwerking met een jong, dynamisch team zijn onze opdrachtgevers verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.
De uitdagingen in de branche zijn groot: digitalisering, socialere aanpak, nieuwe wetgeving en kostenbesparing. Verandering is de norm, spanning een constante. We leven in een snel veranderende wereld. Dat maakt de toekomst uitdagend, onvoorspelbaar en onweerstaanbaar. ITDS ziet waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen naartoe kunnen en brengt ze daar. Daarom dagen we uit om mee te kijken. En de stap te zetten naar die nieuwe werkelijkheid.
Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners en zien kansen! Wij adviseren en implementeren, en slaan een brug tussen business en IT.

Dat is wat ITDS uniek maakt.

Work for us

Te midden van de constant veranderende financiële wereld, staan wij gereed om je mee te nemen op een verrijkende reis van groei en leren, die zowel jouw professionele als persoonlijke pad zal verrijken. Een reis waarin jouw ambitie de koers bepaalt en waar je de kans krijgt om je stempel te drukken op de financiële toekomst.
Bij ITDS word je omringd door een jong gedreven team van professionals, die één gemeenschappelijk doel hebben: elkaar versterken. De onderlinge band is goed, want we moedigen elkaar aan, vieren elkaars overwinningen en zetten onze schouders eronder om elkaar te steunen. De dans van ideeën, de uitwisseling ervaringen en onze onuitputtelijke passie voor excellentie vormen de krachtbron die ons voortstuwt.

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Bij de Business Orientation Days maak je aan de hand van ‘één-op-een gesprek’ kennis met ons. Tijdens deze sessie vertellen we je over de werkzaamheden en de bedrijfscultuur van ITDS en jouw mogelijkheden en ontwikkelpaden. Daarnaast zijn wij heel benieuwd naar jouw ambities en toekomstplannen!

Wij nemen je mee in de wereld van Business Consultancy!

Participating programs