Company | ITDS

Sectors: Consultancy, Asset & Risk Management, Data Science & Business Analytics

Who are we?

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van de Redmore Group. Wij werken al ruim twintig jaar voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

Work for us

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder. Je bent scherp. Ziet meteen welke kant je op moet. En aarzelt geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wil iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Hebben we het over jou? Dan ben jij klaar voor het Business Consultancy Traineeship van ITDS.

What are we going to do at the Beroependagen?

Graag nodigen wij alle studenten uit die geïnteresseerd zijn in business consultancy om deel te nemen aan de lunch met ITDS. Onder het genot van een lunch kunnen jullie kennismaken met ITDS en enkele van onze business consultants. Wie we zijn, wat wij doen en waar wij voor staan. Zodat jullie beter inzicht krijgen in wat het inhoud wanneer je je carrière start in het Business Consultancy Traineeship bij ITDS.

Participating programs