Company | Gzicht

Sectors: Consultancy, Financial Services, Healthcare

Who are we?

Gzicht ziet verbetering en verandert samen.

Op zoek naar een andere kijk op jouw organisatie? Adviesbureau gzicht zet haar kennis en kunde in om financiële en bedrijfskundige vraagstukken in de zorg, het onderwijs en bij de overheid samen op te lossen.  

Aangenaam! 

Wij zijn gzicht, een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises. gzicht helpt organisaties in de zorg, het onderwijs of bij de overheid om de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe vraagstukken op te lossen. Dat doen we zowel in projectvorm als ad interim, tot het gewenste resultaat bereikt is.  

Work for us

In een afwisselende baan speel jij een belangrijke rol in het oplossen van en ondersteunen bij financiële vraagstukken. Naast Finance & Control sta je ook open voor andere vakgebieden en vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden jou een inspirerende en veilige omgeving waar genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van diverse interne en externe training. Wil jij bijdragen aan een betere maatschappij? Wie weet zit jij bij gzicht dan helemaal op je plek!  

Meer zien? Bekijk onze video: https://www.youtube.com/watch?v=DWLsHstBz-8  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Heb jij interesse in de sectoren Consultancy, Financial Services of Health? Dan ontmoeten wij jou graag bij de Business Orientation Days op dinsdag 3 oktober 2023.   

Tijdens een workshop laten wij jou zien waar gzicht voor staat, wie wij zijn en waar wij voor gaan. In een casus nemen wij jou mee in de rol van adviseur bij gzicht, zo kun jij je op een interactieve manier oriënteren op de carrièremogelijkheden bij gzicht. Er is voldoende tijd om vragen te stellen. De workshop duurt 2,5 uur. 

Bijna klaar om je carrière te beginnen? En wil je op persoonlijk niveau in contact komen met gzicht? Dan nodigen wij jou graag uit aan onze bartafel tijdens de lunch voor een oriënterend gesprek. 

Participating programs