Company | Gupta Strategists

Sectors: Consultancy, Operations Research, Healthcare, Strategy Consultancy, Data Science & Business Analytics

Who are we?

Gupta Strategists is een onafhankelijk strategisch adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Uit complexe vraagstukken destilleren we praktische oplossingen en/of innovatieve ideeën. Sinds de oprichting in 2005 is Gupta sterk gegroeid. Dat geldt voor ons portfolio, de diversiteit aan opdrachten en het team. We zijn allemaal gespecialiseerd in de zorg en vullen elkaar aan in achtergrond, kennis en ervaring. Zo beheersen we de zorg over de hele breedte: van ziekenhuis tot verzekeraar, van fusie tot budgettering, van verandermanagement tot nieuwe strategieën en van marktanalyse tot de implementatie van een nieuwe strategie. 

Work for us

Gupta Strategists biedt oplossingen voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. Onze adviezen zijn gebaseerd op feiten, waarbij ook de door onszelf uitgevoerde (big data) studies inzichten verschaffen. Ons werk vraagt om flexibele werktijden, maar de collega’s ervaren volop voldoening en veel werkplezier. We zijn doorlopend opzoek naar analytisch sterke collega’s die houden van het ontrafelen van complexe vraagstukken.  

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Wij zullen een workshop verzorgen waarin we iets over Gupta Strategists zullen vertellen en met jullie een aan de gezondheidszorg gerelateerde case zullen doen. Om een tipje van de sluier op te lichten: hoe red je een internationale verzekeraar uit de financiële problemen?! Daarnaast is er vanzelfsprekend voldoende ruimte om ons te leren kennen en vragen te stellen. 

Participating programs