Company | Gemeente Amsterdam

Sectors: Econometrics, Public Sector, Data Analytics

Who are we?

Samen met de Amsterdammers werkt de gemeente Amsterdam aan een aantrekkelijke hoofdstad, dicht bij de mensen. De complexe dynamiek van de stad vraagt om ambtenaren nieuwe stijl: flexibele en alerte professionals met ambitie, die werken aan wat goed is voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Ze zijn actief, open, integer en kunnen zich goed ontwikkelen. Dat doen ze in een werkcultuur waar iedereen zich thuis voelt, niemand uitgesloten is en verschillen voor betere resultaten zorgen.

Work for us

De gemeente werkt op verschillende plekken met data en informatie. Bijvoorbeeld bij de afdelingen Onderzoek, Informatie en Statistiek, ICT en Informatievoorziening. Of in het DataLab: het kenniscentrum waar ambtenaren samen met partners werken aan innovatief datagebruik, om bij te dragen aan de ambities van de stad. Kijk bijvoorbeeld op data.amsterdam.nl. Lees er meer over op amsterdam.nl.

What are we going to do at the Beroependagen?

Data-analisten bij de gemeente vertellen tijdens je lunch over hun uitdagende projecten, en de kansen die er zijn voor bijvoorbeeld econometristen. Na de presentatie krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen, zodat je een goed beeld krijgt over de verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan voor Amsterdam.
Later volgt hier meer informatie.

Participating programs