Company | EY Strategy & Transactions

Sectors: Financial Services, Asset & Risk Management, Real Estate

Who are we?

Wat we doen als EY Strategy and Transactions

Met 261,000 medewerkers wereldwijd zijn wij gespecialiseerd in Assurance, Tax, Consultancy en Strategy and Transactions. Binnen het onderdeel Strategy and Transactions adviseren we klanten over strategieën om kapitaal te verkrijgen, te investeren, te optimaliseren en te behouden. Daarbij gaat het vaak om het kopen, verkopen, laten fuseren of herstructureren van ondernemingen. Op die manier kunnen onze klanten hun strategische doelen bereiken.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

Work for us

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaard antwoorden en oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf.

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Bovendien werk je ook in een team met leuke, betrokken collega’s. Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams te kun nen samenstellen, hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergron den, talenten én vooropleidingen.

We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loop baan mondiaal vorm te geven.

Past dit bij jou?

Wil jij met ons meebouwen? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Mensen die niet bang zijn om véél van zichzelf in hun werk te stoppen. Nieuwsgierig geworden? Spreek ons aan tijdens de Business Orientation Days of neem direct contact op via werkenbijey.nl

Participating programs