Company | EY Consulting

Sectors: Consultancy, Financial Services, Pensions & Insurance

Who are we?

NOTE: All EY activities are for Dutch speaking students only!

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en -oplossingen bestaan niet meer. Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar naar je complete persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. 

Work for us

Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn we gespecialiseerd in Assurance, Tax, Strategy and Transactions en Consulting. EY (Tech) Consultancy is het snelst groeiende onderdeel en telt nu zo’n 20.000 medewerkers. Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Bijna altijd speelt technologie daarbij een cruciale rol. Soms gaat het om vraagstukken die heel specifiek met een branche te maken hebben, dan weer om het benutten van groeikansen of om het beschermen van bedrijven tegen allerlei risico’s. De belangrijke gebieden waarop we opereren, zijn: Certify Point, CFO Services (Financial Advisory Services), Cyber Security, Fraud & Integrity Services, SAP Competence Centre, Data & Advanced Analytics, Financial Services Risk Management, Healthcare Management, Internal Audit Control & Compliance, People Consultancy Services, Strategy, Technology Consulting, Supply Chain & Operations en Actuarissen. Deels overlappen ze elkaar en heel vaak werkende verschillende specialisten nauw met elkaar samen. Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de kansen, de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld. 

Highest performing teams 

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Bovendien werk je in een team met leuke, betrokken collega’s. Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achter gronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams te kunnen samenstellen, hebben we hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én voor opleidingen. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven. 

Past dit bij jou? 

Wil jij met ons meebouwen? Denk je dat je in staat bent een bijdrage te leveren aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling, een rechte rug en een focus op kwaliteit hebben. Mensen die niet bang zijn om véél van zichzelf in hun werk te stoppen. Nieuwsgierig geworden? Spreek ons aan tijdens één van onze recruitment-evenementen of neem direct contact op via werkenbijey.nl

Tijdens de Business Orientation Days nemen wij deel aan de borrel en het diner. Op de borrel krijgen jullie de kans om ons aan te spreken en ons vragen te stellen over de carrière mogelijkheden bij EY. Het is de perfecte kans om op een informele manier met ons kennis te maken en meer te weten te komen over wat er mogelijk is. Ook heb jij de mogelijkheid om tijdens de borrel mee te doen aan de winactie en een EY prijs te winnen! Na de borrel zullen wij met een selecte groep naar een externe locatie vertrekken om te genieten van een diner. Wij kijken er erg naar uit om jullie tijdens de BOD te ontmoeten en staan open voor al jullie vragen! 

Participating programs