Company | De Volksbank

Sectors: Banking, Econometrics, Asset & Risk Management

Who are we?

De Volksbank is de vierde grootste retailbank van Nederland actief op de Nederlandse markt, met 4 merken; ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Elk merk met eigen identiteit en uitstraling met één gezamenlijke missie: bankieren met de menselijke maat. We bankieren volgens het principe van gedeelde waarde. We voegen waarde toe voor klanten, onze medewerkers, de maatschappij én de aandeelhouder.

Work for us

Finance en Risk is een dynamische club met ambitieuze en professionele collega’s. Er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor eigen initiatief. We helpen en stimuleren collega’s om intern door te stromen en ervaringen over de afdelingen uit te wisselen. Er zijn genoeg mogelijkheden om je in verschillende richtingen te ontwikkelen. Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Kijk hier voor meer informatie.

What are we going to do at the Beroependagen?

Wij staan tijdens de lunch bij een stand om kennis te maken met studenten met de studieachtergronden econometrics, wiskunde en economie. Daarna geven wij een presentatie over de Volksbank, onze merken, strategie en vertellen we jullie meer over werken bij de Finance en Risk.

Participating programs