Company | Brooklyn Partners

Sectors: Consultancy, Digital Technology, Data Science & Business Analytics

Who are we?

Organisaties digitaal weerbaar maken zodat zij veilig kunnen werken met gevoelige data. Dat is onze specialiteit. 

Medewerkers spelen daarbij een cruciale rol. Wist je bijvoorbeeld dat datalekken en hacks bijna altijd het gevolg zijn van onoplettendheid binnen de eigen organisatie? 

Brooklyn Partners heeft als doel om medewerkers binnen jouw organisatie te transformeren van (potentiële) risicofactor tot menselijke verdedigingslinie. De verdedigingslinie die gevoelige data beschermt. We leggen graag aan je uit hoe we dat doen. Klanten van Brooklyn Partners zijn overheden en financiële instellingen. 

Work for us

Werken bij Brooklyn Partners is meer dan een baan. We bouwen aan de digitale intuïtie van de samenleving. Oftewel een wereld waarin iedereen zelfverzekerd gebruikt maakt van technologie. Heb jij affiniteit met menselijk gedrag en cyber security en privacy dan pas jij wellicht binnen ons team.

Brooklyn Partners biedt
Flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid: bijvoorbeeld werken waar en wanneer het jou, onze klanten en je collega’s uitkomt. Met duidelijke doelstellingen werk je zelfstandig en krijg je alle ruimte om je creativiteit te benutten. Uiteraard verwachten we dat je deze vrijheid goed benut door verantwoordelijkheid en eigenaarschap te tonen bij het behalen van je doelen. En ja, je bepaalt ook zelf je aantal vakantiedagen 

Een omgeving waarin nieuwe ideeën, leren en persoonlijke groei worden gezien als sleutel tot succes. 

Alle middelen die je nodig hebt om je werk en privéleven te organiseren. 

Uiteraard een goed salaris 

 

 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Wil je ons leren kennen, iets nieuws leren en een gezellige tijd hebben? Doe dan mee aan de Brooklyn Partners Brunch. 

Participating programs