Company | BrightStone

Sectors: Banking, Financial Services, Data Science & Business Analytics

Who are we?

BrightStone Group is een snelgroeiende en professionele organisatie gevestigd in Utrecht. Zo zijn we in 2019 door de Financial Times uitgeroepen als één van de drie snelst groeiende management consultancy bedrijven in Europa, waar wij natuurlijk erg trots op zijn. Onze focus ligt op Consultancy, Project Management en Interim Solutions binnen de domeinen Finance, Risk, Data en Compliance. Onze consultants hebben veelal een WO/ masterstudie afgerond en voorzien onze opdrachtgevers van hun frisse blik, inhoudelijke kennis, en gedrevenheid. 

Wij werken met en voor een selecte groep internationaal georiënteerde opdrachtgevers waarmee wij intensieve relaties onderhouden. Onze opdrachtgevers zoeken maatwerkoplossingen die wij willen en kunnen bieden. Hierbij gaan wij graag de intellectuele uitdaging aan en committeren wij ons ook geregeld aan een vooraf overeengekomen eindresultaat. Onze relaties zijn werkzaam in diverse sectoren waaronder de financiële sector, fintech, corporates en niet beursgenoteerde internationaal georiënteerde ondernemingen.  

Work for us

Bij BrightStone doen wij graag dingen anders, beter. Samen met onze hoogopgeleide collega’s, die zichzelf durven én kunnen zijn, ondersteunen wij opdrachtgevers met hun vraagstukken. Voor jou betekent dit dat wij jou willen leren kennen zoals jij bent. Wij geloven dat juist de verschillen in achtergrond en persoonlijkheid ons verder brengen als organisatie.  

Bij ons neem jij plaats in de driver seat van jouw eigen carrière. Wij faciliteren jou met de juiste mogelijkheden, begeleiding en trainingen om jouw ambities te verzilveren. Hierbij begeven we ons geregeld buiten onze en jouw comfort zone. Wij geloven namelijk dat je daar het meest kunt beleven. Samen vullen wij jouw rugzak met kennis, ervaring en skills. Zo maken we elkaar beter en zijn wij future fit.  

Laura Zijlstra  

 “Het zijn van een Bright Young Professional geeft een positief gevoel. Dankzij de academy blijf ik mijzelf ontwikkelen. Wat ik vooral erg leuk vind is dat je ook andere young professionals ontmoet. Je wisselt ervaring uit, geeft elkaar tips en deelt kennis. Hierdoor leer je binnen een korte tijd veel.” 

Shanal Lahoti  

“My experience with BrightStone has been amazing. There are valuable trainings and the support is great. Besides that, I like the support from the Bright colleagues and the fact that the communication between me and BrightStone always have been open.” 

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Weet jij precies waarin je al goed bent én waarin je nog beter kan worden? Loop je liever voorop dan dat je volgt? Dan ontmoeten wij jou graag tijdens de Business Orientation Days. Graag maken wij tijdens een diner kennis met jou en horen wij graag meer over jouw ambities. Do you dare to be bright?  

Participating programs