Company | AIVD

Sector: Public Sector

Who are we?

Staan voor de veiligheid van Nederland 

Dreigingen als terrorisme, spionage of digitale sabotage lijken ver van ons bed, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn. 

Soms geven gebeurtenissen – in eigen land of het buitenland – ons een idee hoe deze gevaren het leven kunnen verstoren. Dan blijkt hoe ontwrichtend dat kan zijn. 

De AIVD staat voor de veiligheid van alle Nederlanders, door alert te zijn op nationale en internationale risico\’s en gevaren. Bijzonder werk, waarbij onze unieke positie als Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdienst ons een grote verantwoordelijkheid en een sterke motivatie geeft. 

Wij zetten stappen die anderen niet zetten. In ons werk moeten we onder de oppervlakte kijken. Dat vraagt om een scherpe blik, vastberadenheid en creativiteit. 

Herken jij jezelf daarin? En vind je het belangrijk om te werken aan de veiligheid van Nederland? Kom dan bij ons langs tijdens de Business Orientation Days om nader kennis te maken en te horen wat wij voor je kunnen betekenen. 

Online: www.werkenbijdeaivd.nl  

Work for us

De komende jaren zullen wij steeds meer onderzoek gaan doen naar de (buitenlandse) financiering van terrorisme en extremisme. Daar is expertise voor nodig die wij dan ook zullen gaan werven. Wij spreken natuurlijk alle wereldtalen (en meer), maar Nederlands is de voertaal en een Nederlands paspoort is een minimum vereiste om bij ons te kunnen werken. Daarom kiezen wij ervoor onze toehoorders in het Nederlands te adresseren.

What are we going to do at the Business Orientation Days?

Wij zullen een presentatie verzorgen over de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. De mogelijkheid bestaat alle vragen te stellen die in je opkomen.

Participating programs