Company | Ahold Delhaize

Sectors: Accountancy, FMCG, Financial Services

Who are we?

Al ruim 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 medewerkers zorgen we ervoor dat onze klanten altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkels vinden. En daarbij verlenen onze medewerkers de beste service. Zo bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven, voor iedereen.

Ahold Delhaize
Albert Heijn, Etos én Gall & Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers, leider in supermarkten en e-commerce. We hebben met ons bedrijf grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 370.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. Door het samen elke dag beter te doen en te innoveren, versterken we onze voortrekkersrol. Wij geven om onze klanten en om elkaar en hebben plezier in wat we doen. Samen bepalen wij de toekomst van Retail en helpen wij mensen wereldwijd beter en gezonder te eten en leven.

Work for us

Hét Retail Management Traineeship
Alleen met de beste medewerkers kunnen we écht verbinding maken met onze klanten en zorgen we ervoor dat we als retailer vooroplopen in vernieuwing, nu en in de toekomst. Vandaar dat we vanuit Albert Heijn twee keer per jaar op zoek zijn naar leiders van de toekomst voor Hét Retail Management Traineeship. Dit is een driejarig programma, waarbij je als trainee de kans krijgt om het beste van jezelf te laten zien. Door middel van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, intensieve begeleiding, coaching en uitdagende projecten word je klaargestoomd om een mooie functie te gaan bekleden op ons hoofdkantoor in Zaandam. Ga naar werk.ah.nl/traineeship voor meer informatie.

Stages
Wil je eerst komen proeven aan de sfeer op ons hoofdkantoor? Dat kan tijdens een stage binnen een van onze teams, kijk hiervoor op werk.ah.nl/stage-hoofdkantoor.

Ahold Delhaize only offers recruitment activities to students with fluency in the Dutch language.

What are we going to do at the Beroependagen?

Volg jij momenteel een WO-opleiding en ben jij nieuwsgierig naar een ons stage aanbod of Hét Retail Management Traineeship van Albert Heijn? Meld je dan aan voor een van onze activiteiten tijdens de Beroependagen! 

Workshop
“Alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen” dat is de visie van Albert Heijn. Supermarkten zonder kassa’s, betalen met je glimlach, voedsel dat speciaal is afgestemd op jouw lichaam; je kunt het zo gek niet bedenken of het is al in de maak. (Digitale) innovatie staat tegenwoordig hoog op de agenda; als marktleider van Nederland geldt dit ook voor Albert Heijn. Vandaar dat we het initiatief van Appie Tomorrow zijn gestart.

Tijdens deze workshop stap jij in de rol van Appie Tomorrow en ga je in teamverband een innovatief concept bedenken, gericht op de toekomst. Lijkt het jou leuk om meer te leren over Ahold Delhaize, Albert Heijn en de Lean Startup methode van Appie Tomorrow? Meld je dan aan voor onze workshop! (geschikt voor WO-studenten van alle studierichtingen)

Diner
Ons informele diner vindt plaats bij Instock in Amsterdam. Instock is bedacht door oud-trainees die een kans zagen om voedselverspilling tegen te gaan, een fantastisch initiatief! Tijdens dit diner krijg je de gelegenheid om in gesprek te gaan met huidige trainees en medewerkers. 

Participating programs