Company | a.s.r. Nederland

Sectors: Asset & Risk Management, Data Science & Business Analytics, Econometrics

Who are we?

NOTE: All a.s.r Nederland activities are for Dutch speaking students only!

Iedereen vindt wel iets. Van wat eerlijker kan. Of wat duurzamer kan. Maar van alleen iets vinden of erover praten verandert er niets. Gelukkig lijkt alleen maar vinden steeds meer iets van toen. En er zijn steeds meer mensen die iets doen. Bij a.s.r. doen we er alles aan om mensen te verzekeren en vermogen op te bouwen op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. 

a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd  aan Euronext Amsterdam. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. 

Work for us

Bij a.s.r. werken ruim 4.000 medewerkers. We werken afwisselend op ons mooie hoofdkantoor in Utrecht en thuis. Medewerkers van a.s.r. krijgen veel vrijheid om hun eigen werktijden te bepalen en hun loopbaan en werk vorm te geven. Persoonlijke ontwikkeling en gezondheid zijn belangrijk voor ons: medewerkers kunnen gebruik maken van een uitgebreid opleidingsaanbod, loopbaancoaching en veel faciliteiten om te werken aan hun vitaliteit. 

Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. 

Wil jij tijdens je studie waardevolle werkervaring op doen? Wij hebben regelmatig stageopdrachten en denken graag met je mee over een afstudeeronderwerp. Studeer jij binnenkort af? Geef jouw carrière een vliegende start met ons traineeship of één van onze uitdagende startersfuncties.  

Voor meer informatie over werken bij a.s.r. kun je contact opnemen met onze recruiters: 

Marguerite Barsingerhorn

P: +31 6 51 28 79 29  

E: marguerite.barsingerhorn@asr.nl 

Xaressa van Berkel

P: +31 6 30 08 59 83  

E: xaressa.van.berkel@asr.nl

Website Instagram Facebook LinkedIn

What are we going to do at the Business Orientation Days?

a.s.r. zal op 5 oktober een lunchlezing verzorgen.

Participating programs