Company | De Nederlandsche Bank

Sectors: Banking, Econometrics, Financial Services

Who are we?

Bij De Nederlandsche Bank werk je aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. En om ervoor te zorgen dat pensioenen kunnen worden uitbetaald. Je kent ons vast als zakelijk en professioneel. Dat klopt, we nemen onze verantwoordelijkheid en werken nationaal en internationaal nauw samen. Wat je misschien nog niet weet is dat de medewerkers van DNBerg trots zijn op hun werk en dat de sfeer intern informeel is. Je past bij ons wanneer je je thuis voelt bij mensen die scherp, open, betrokken en betrouwbaar zijn, en die dit uitdragen in wie ze zijn en wat ze doen.

Work for us

Wat je kunt en wie je bent zijn voor ons even belangrijk. Je kunt op je eigen manier het verschil maken in het hart van onze economie. Daarvoor krijg je vanaf de start veel verantwoordelijkheden en werk je op het scherp van de snede. Zo kan het zijn dat je meewerkt aan het monetaire beleid, meer leert over de werking van financiële markten én bijdraagt aan het toezicht op financiële instellingen. In een internationale context ga je direct inhoudelijk aan de slag, zodat je je razendsnel ontwikkelt. Bij ons kun je je eigen opleidingstraject uitstippelen en deelnemen aan verschillende leertrajecten van de DNBAcademie en binnen het Europees Stelsel van Centrale Banken.

Heb je affiniteit met economie en de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Combineer je dit met inzet, creativiteit en daadkracht? Denk dan eens aan onze meewerk- en afstudeerstages, starters-vacatures of ons traineeship.

Op www.werkenbijdnb.nl lees je meer over onze evenementen, stageplekken, het traineeship en onze vacatures. Daar kun je ook online solliciteren.

Participating programs