Company | Belastingdienst & Ministerie van Financiën

Sectors: Accountancy, Public Sector, Data Science & Business Analytics

Who are we?

‘Aan de slag bij Financiën of de Belastingdienst, een baan waarin je kunt groeien’  

Het kiezen van een baan is heel belangrijk. Je wilt uitdagend werk en kunnen groeien in een organisatie die investeert in zijn medewerkers. Waar je wordt uitgedaagd altijd het beste uit jezelf te halen. Ben jij kritisch? En wil je vanaf je eerste werkdag zelfstandig aan de slag? Start je carrière dan bij het ministerie van Financiën of de Belastingdienst.

Hier krijg je de kans om in een gedreven team het verschil te maken. Voor Nederland, en door heel Nederland. Vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheid en de lijnen zijn kort. Dat betekent dat ook starters snel met de politieke of ambtelijke top om tafel zitten. Want bij het ministerie en de Belastingdienst tel je meteen mee. Jouw werk staat dagelijks in de kranten en er is een enorme diversiteit aan werkzaamheden. Wat wil je ook bij een van de grootste werkgevers van Nederland!

Work for us

Samen met jou kijken we welk werk het best bij je past en zijn er veel carrièremogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Nationaal en internationaal. We bieden medewerkers alle kansen en zijn zeer geïnteresseerd in starters die mee willen denken, zelf aan de knoppen willen zitten, samen met het team mooie resultaten behaalt, en een groot relevant netwerk opbouwt. We worden niet voor niets ook wel de springplank van je carrière genoemd. 

What are we going to do at the Beroependagen?

Het ministerie van Financiën en de Belastingdienst doen mee met de individuele gesprekken en we spreken graag accountants, econometristenfiscalisten, financials en juristen. 

Participating programs